Overmax Touch okosóra (1,54",BT,SIM,microUSB,kamera,380mAh)

Kiárusítás alatt!
Overmax

A Touch dedikált alkalmazáson fut és egy sor alkalmazás révén segíti a mindennapi otthoni és munkahelyi munkát és a sportolást is.

SIM kártya olvasónak köszönhetően a Touch használható független készülékként is.
Az okostelefonokkal teljesen kompatibilis – az okosórával a telefonon kapott üzeneteket lehet elolvasni és telefonálni is lehet.
A beépített kamera révén képeket és videókat lehet készíteni, amik kijelzőn megtekinthetően, így nincs szükség okostelefonra. A kép és videó fájlok az okosóra memóriájában tárolódnak.

Overmax Touch 1.54" kijelzőjén az alkalmazások könnyen olvashatóak, egyszerű a hívások kezelése és az internetezés is! Az értékes és hasznos alkalmazásokkal könnyebben tudod az eseményeket szervezni, ügyelhetsz az egészségedre és a jólétedre. Az olyan funkciók, mint a hangrögzítő, számológép vagy az üzleti megbeszélésekhez használható naptár. Az elvesztés gátló (Anti-lost) alkalmazásnak köszönhetően könnyen megtalálhatod az okostelefonod. Ha a távolság a két készülék között túl nagy, akkor az okostelefon hangjelzéssel értesíti a felhasználót. Mindezeken túl az alvásmonitor rögzíti a alvás minőségét és terjedelmét, míg a lépésszámláló megadja a megtett távolságot.

Műszaki adatok

Rendszer:        Overmax Touch

CPU:                MTK6260A

Kijelző típusa:   TFT

Kijelző mérete:   1.54 "

Felbontás:          240 x 240 px

Memória:           128 MB

Akkumulátor:    380 mAh

Méretek:           43.5 x 40 x 11.8 mm

Súly:                Net: 50g, Teljes: 205g

Ház:                 fém és műanyag

Nettó ár: 11 990 Ft
Bruttó ár: 15 227 Ft


Készlet: 3 db

db KosárbaA termék ára az ÁFA-t tartalmazza, azonban a szállítási költséget nem.
További információk: SZÁLLÍTÁS
Keresés

 


Copyright © 2014 Conflex Kft. - Az oldalon található képi és szöveges tartalmak felhasználása a Conflex Kft. engedélyéhez kötött.