print

Rólunk - Conflex Kft.

 

Cégünk, a CONFLEX KFT. az ország  hivatalos TDK, Imation, Memorex képviselője. 1989-ben alapítottuk és azóta is 100%-os magyar tulajdonban van. Alkalmazottainak létszáma jelenleg 20 fő.

A cég székhelye (kb 800 m2 iroda, és 800 m2 raktár) Budapesten a XI. kerületében található. Raktárkészletünk lehetővé teszi a nagykereskedők raktárról való azonnali kiszolgálását.

1994-ben nyertük el a TDK kizárólagos importőri és disztribútori címet, és azóta cégünk piacvezető pozíciót tölt be az audió-, videó-, és adathordozó médiák piacán.

Termék portfoliónk a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan változik így további márkákkal bővítettük kínálatunkat. A TDK termékek mellett olyan márkák is megtalálhatóak nálunk, mint a francia T'nB állványok és kiegészítők, az Emtec, Alcor, PQI adathordozók és multimédiás eszközök vagy a Silverline egerek és billentyűzetek illetve Xpert-Tech név alatt a saját márkás termékeink.

 

Több mint 4000 partnerünk közül folyamatos beszállítói vagyunk például az alábbi cégeknek:

  • AUCHAN
  • MEDIA MARKT
  • METRO
  • SPAR
  • TESCO, stb

 

A hazai nagykereskedelemi tevékenység mellett folyamatosan exportálunk Szlovéniába és Romániába.

A fejlődés, növekedés útját viszonteladó partnereink elvárásainak történő még jobb megfelelésben, a részükre nyújtandó egyre színvonalasabb és sokrétűbb szolgáltatásban, a terméknek a gyártótól a végfelhasználóhoz történő eljuttatása idejének lerövidítésében és költségeinek lecsökkentésében és ezáltal az értékesítési folyamatban résztvevők versenyképességének maximalizálásában látjuk.

 

Cégünk a piachoz és a megrendelésekhez rugalmasan igazodik, amit a gyárakból hetenkénti gyakorisággal érkező szállítások is nagymértékben segítenek.

Telephelyünk és raktárunk könnyen megközelíthető, jó parkolási lehetőséget biztosító helyen van, ahol raktárunkban több tízezres darabszámban találhatóak a termékek, amely azonnali - akár nagy mennyiségű - igények gyors kiszolgálására is alkalmassá tesz bennünket. Saját autóparkkal rendelkezünk, így a kiszállítás az ország egész területére megoldott.

Az üzletmenettől függően, későbbi megállapodás keretében, viszonteladóink részére további kedvezményt és átutalásos fizetési módot is biztosítani tudunk.         


Keresés

 


Copyright © 2014 Conflex Kft. - Az oldalon található képi és szöveges tartalmak felhasználása a Conflex Kft. engedélyéhez kötött.